Semplice e Buono menu's

Bestel hier uw menu

Met de Semplice e Buono kant-en-klare menu’s haalt u de authentieke Italiaanse Sardijnse culinaire cultuur in huis. Van authentieke Italiaanse specialiteiten, ovenheerlijke lasagna’s, smakelijke al dente pasta’s of de beste Sardijnse specialiteiten: bestel zoveel je wilt en wanneer je wilt. 

Voor groepen tot 4 personen bereiden wij onze dagverse menu’s op donderdag, vrijdag of zaterdag. Voor groepen groter dan 4 personen kunt 7 dagen per week bij ons terecht.

Promozzione

Menu Promozzione is ons oudste menu waarmee wij al vele evenementen hebben opgeluisterd. Klik op de button om te bekijken waar dit menu uit bestaat.

Menu promozionne

22.50

Category: Tag:

Additional information

Dag

Donderdag, Vrijdag, Zaterdag

Classico

Klassiek 3-gangen menu met Antipastio Primi- en Dolcegerechten. Klik op de button hieronder voor het volledige menu

Sardegna

  • Sardijnse worst en kaas met panne carasau
  • Octopussalade met aardappelen en olijven
  • Artisjok
  • Olijven
  • Gegrilde aubergine met olijfolie,citroen en platte peterselie
  • Lamsstoofpotje met sperziebonen , aardappelen, olijven en huisgemaakte tomatensaus
  • Ravioli met champignonroomsaus
  • Tomatensalade met ui en basilicum

Menu Vega

  • Tomaat met buffelmozarella
  • Bruschetta met cherrytomaat
  • Gegrilde groene asperges en gegrilde aubergine
  • Courgetteballen met pecorinokaas en parmezaanse kaas
  • Rode biet carpaccio met geitenkaas, pijnboompitten en honing
  • Hoofdgerecht
  • Canneloni met pijnboompitten, spinazie, zontomaat en honing en of een koude vegetarische pastasalade met gegerilde groenten en huisgemaakte pesto
  • Daarbij brood en een huisgemaakte tomatentapenade

Vegan (veganistisch)

  • Bruschetta met cherrytomaat en basilicum
  • Rode bieten salade met lenteui en italiaanse kruiden
  • Verschillende gegrilde groenten met rucola dressing
  • Bonensalade van verschillende italiaanse bonen
  • Lasagne met huisgemaakte rode saus , spinazie , gegrilde aubergine, vegan mozzarella
  • Gemengd fruit en een panna cotta op vegan wijze met framboos en kokosmelk