Additional information
Dag | Donderdag, Vrijdag, Zaterdag |
---|
Hieronder vindt u verschillende menu’s waar u uit kunt kiezen.
Menu Promozzione is ons oudste menu waarmee wij al vele evenementen hebben opgeluisterd. Klik op de button om te bekijken waar dit menu uit bestaat.
Dag | Donderdag, Vrijdag, Zaterdag |
---|
Klassiek 3-gangen menu met Antipastio Primi- en Dolcegerechten. Klik op de button hieronder voor het volledige menu
Bent u op zoek naar een enthousiaste Italiaanse cateraar voor uw bedrijfsfeest, tuinfeest of diner? Of bent u op zoek naar maatwerk voor uw evenementenbureau? Neem contact met ons op en schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Kaas- en vleesoorten
diverse Italiaane vlees- en kaassoorten zoals:
Bruschetta
Diverse bruschetta’s op verschillende manieren belegd. Ons bruchettabrood is Biologisch zuurdesembrood van de Salonard en wordt geroosterd met extra vergine olijfolie.
Carpaccio
Carpaccio met truffelmayonnaise, Parmazaane kaas, Rucola en pijnboompitten uit Italië.
Balletjes
Onze bekende vegetarische balletjes gemaakt van courgette met pecorino en parmazaan. Naar het recept van mijn vader, geserveerd met truffelmayonnaise.
Lasagna Bolognaise
Gemaakt van heerlijk rundergehakt en champignons uit de grotten van Kanne, tomaat en bechamel.
Lasagna salmone
Lasagne met gerookte zalm, courgette en spinazie.
Lasagna met champignons
Champignons uit de grotten van Kanne, geserveerd met truffelsaus en porchetta.
Cannelloni
Met mascapone, zongedroogde tomaten, spinazi, pijnboompitjes uit Italie en honing.
Dit menu wordt geserveerd met brood, salade met gegrilde groeneten en een huisgemaakte rucola dressing.
U kunt het menu aanvullen met een eventueel nagerecht van €2.50 pp. U kunt kiezen uit huisgemaakte tiramisu met biologische boerderij-eitjes uit Borgharen en Marsalawijn.
of
De huisgemaakte cheesecake met speculaasbodem en frambozentopping.
Carpaccio
Carpaccio met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, rucola, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten uit Italië en een huisgemaakte pesto
Vitello tonato
Kalfsvlees met een tonijntruffelsaus, rucola en een huisgemaakte pesto
Burrata
Burrata met verschillende kleuren cherrytomaatjes, huisgemaakte pesto en extra vergine olijfolie
Sardijnse pecorino
Sardijnse schapenkaas
Pane Carasau
Traditioneel Sardijns herdersbrood
Toscaanse Parmaham
Toscaanse Parmaham met meloen
Ingelegde zalmfilet
Verse zalmfilet ingelegd in een saus van witte wijn, sinaasappel en honing
Diverse gegrilde groenten met een huisgemaakte rucoladressing
Frutti di mare
Visschotel met vongole, mosselen, scampi’s, bleekselderij, cherrytomaatjes, platte peterselie en knoflook
Lasagna fungi
Lasagne met oesterzwam en truffel
Runderstoof
Runderstoof met huisgemaakte tomatensaus, bleekselderij en wortel
De primi worden geserveerd met brood en een salade met cherrytomaatjes en een huisgemaakte dressing op basis van citroen en olijfolie
U kunt het menu aanvullen met een buffet van desserts voor € 5,00 p.p.