[vc_row padding=”no-padding” bgcolor=”#d4af37″][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row padding=”no-padding” bgcolor=”#d4af37″][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]winkel

winkel2

winkel3

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

De lekkerste Italiaanse delicatessen

Mijn passie heeft altijd al gelegen bij de Sardijnse eetcultuur. Mijn vader die oorspronkelijk uit Sardinië komt heeft mij van kleins af aan al laten kennismaken met de pure Sardijnse keuken en ook hoe belangrijk het is om vooral passie en productkennis in je keuken samen te brengen.

Het idee om daarom een plek te creëren die vooral kleinschalig is, zodat ik extra aandacht aan mijn gasten en product kan geven, is ongeveer 1 l jaar geleden ontstaan toen ik dit mooie monumentale pand in de Rechtstraat zag liggen. De ideale plek waar ik een warm welkom aan mijn gasten kan geven in combinatie met de pure en eerlijke Italiaanse en Sardijnse keuken. We werken zoveel als mogelijk met biologische producten en proberen ook lokale boeren/producenten te steunen. Ook hebben we een eigen tuin in Maastricht waar we zolang als de voorraad strekt eigen groenten en kruiden oogsten voor in de keuken.

Laat u verassen door onze nieuwe Sardijnse gerechten en producten en vraagt u ook zeker naar de mogelijkheden voor uw privéfeesten, zakelijke recepties en andere evenementen.

Buon appetito

 

Maria Fancellu[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bgcolor=”#000000″][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][vc_column_text]

Een catering of bedrijfslunch?

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][vc_column_text]

Wij verzorgen de catering voor uw feest, partij of bedrijfsevenement. En aangezien ieder feest anders is leveren wij maatwerk en vinden het belangrijk samen met u uitgebreid uw wensen en eisen in een persoonlijk gesprek te bespreken. 

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][cs_button size=”md” color=”white” align=”center”]Neem contact op
[/cs_button][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row]