bel ons: 043-3258855
Login

Lost your password?

Cart0

Geen producten in je winkelmand.

winkel

winkel2

winkel3

De lekkerste Italiaanse delicatessen

Mijn passie heeft altijd al gelegen bij de Sardijnse eetcultuur. Mijn vader die oorspronkelijk uit Sardinië komt heeft mij van kleins af aan al laten kennismaken met de pure Sardijnse keuken en ook hoe belangrijk het is om vooral passie en productkennis in je keuken samen te brengen.

Het idee om daarom een plek te creëren die vooral kleinschalig is, zodat ik extra aandacht aan mijn gasten en product kan geven, is ongeveer 1 l jaar geleden ontstaan toen ik dit mooie monumentale pand in de Rechtstraat zag liggen. De ideale plek waar ik een warm welkom aan mijn gasten kan geven in combinatie met de pure en eerlijke Italiaanse en Sardijnse keuken. We werken zoveel als mogelijk met biologische producten en proberen ook lokale boeren/producenten te steunen. Ook hebben we een eigen tuin in Maastricht waar we zolang als de voorraad strekt eigen groenten en kruiden oogsten voor in de keuken.

Laat u verassen door onze nieuwe Sardijnse gerechten en producten en vraagt u ook zeker naar de mogelijkheden voor uw privéfeesten, zakelijke recepties en andere evenementen.

Buon appetito

 

Maria Fancellu

Een catering of bedrijfslunch?

Wij verzorgen de catering voor uw feest, partij of bedrijfsevenement. En aangezien ieder feest anders is leveren wij maatwerk en vinden het belangrijk samen met u uitgebreid uw wensen en eisen in een persoonlijk gesprek te bespreken. 

Bel ons
Route
×