Stel hier uw buffet samen uit diverse versbereide menu's
Hieronder vindt u verschillende menu’s waar u uit kunt kiezen.
Promozzione
Antipasti
Kaas- en vleesoorten
diverse Italiaane vlees- en kaassoorten zoals:
- Parmaham
- Salami Milano
- Parmigiano
- Pecorino
- Diverse olijven
- Zongedroogde tomaat
Bruschetta
Diverse
bruschetta’s op verschillende manieren belegd. Ons bruchettabrood is
Biologisch zuurdesembrood van de Salonard en wordt geroosterd met extra
vergine olijfolie.
Carpaccio
Carpaccio met truffelmayonnaise, Parmazaane kaas, Rucola en pijnboompitten uit Italië.
Balletjes
Onze
bekende vegetarische balletjes gemaakt van courgette met pecorino
en parmazaan. Naar het recept van mijn vader, geserveerd met
truffelmayonnaise.
Hoofdgerechten
Lasagna Bolognaise
Gemaakt van heerlijk rundergehakt en champignons uit de grotten van Kanne, tomaat en bechamel.
Lasagna salmone
Lasagne met gerookte zalm, courgette en spinazie.
Lasagna met champignons
Champignons uit de grotten van Kanne, geserveerd met truffelsaus en porchetta.
Cannelloni
Met mascapone, zongedroogde tomaten, spinazi, pijnboompitjes uit Italie en honing.
Dit menu wordt geserveerd met brood, salade met gegrilde groeneten en een huisgemaakte rucola dressing.
Nagerecht
U kunt het menu aanvullen met een eventueel nagerecht van €2.50 pp. U kunt kiezen uit huisgemaakte tiramisu met biologische boerderij-eitjes uit Borgharen en Marsalawijn.
of
De huisgemaakte cheesecake met speculaasbodem en frambozentopping.
Classico
Klassiek 3-gangen menu met Antipastio Primi- en Dolcegerechten.
Antipasti
Carpaccio
Carpaccio met
truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, rucola, zongedroogde tomaatjes,
pijnboompitten uit Italië en een huisgemaakte pesto
Vitello tonato
Kalfsvlees met een tonijntruffelsaus, rucola en een huisgemaakte pesto
Burrata
Burrata met verschillende kleuren cherrytomaatjes, huisgemaakte pesto en extra vergine olijfolie
Sardijnse pecorino
Sardijnse schapenkaas
Pane Carasau
Traditioneel Sardijns herdersbrood
Toscaanse Parmaham
Toscaanse Parmaham met meloen
Ingelegde zalmfilet
Verse zalmfilet ingelegd in een saus van witte wijn, sinaasappel en honing
Diverse gegrilde groenten met een huisgemaakte rucoladressing
Primi
Frutti di mare
Visschotel met vongole, mosselen, scampi’s, bleekselderij, cherrytomaatjes, platte peterselie en knoflook
Lasagna fungi
Lasagne met oesterzwam en truffel
Runderstoof
Runderstoof met huisgemaakte tomatensaus, bleekselderij en wortel
De primi worden geserveerd met brood en een salade met cherrytomaatjes en een huisgemaakte dressing op basis van citroen en olijfolie
Dulce
U kunt het menu aanvullen met een buffet van desserts voor € 5,00 p.p.
- Panna cotta
- Chocolade ricotta cake
- Huisgemaakte tiramisu
Sardegna
- Sardijnse worst en kaas met panne carasau
- Octopussalade met aardappelen en olijven
- Artisjok
- Olijven
- Gegrilde aubergine met olijfolie,citroen en platte peterselie
- Lamsstoofpotje met sperziebonen , aardappelen, olijven en huisgemaakte tomatensaus
- Ravioli met champignonroomsaus
- Tomatensalade met ui en basilicum
Menu Vega
- Tomaat met buffelmozarella
- Bruschetta met cherrytomaat
- Gegrilde groene asperges en gegrilde aubergine
- Courgetteballen met pecorinokaas en parmezaanse kaas
- Rode biet carpaccio met geitenkaas, pijnboompitten en honing
- Hoofdgerecht
- Canneloni met pijnboompitten, spinazie, zontomaat en honing en of een koude vegetarische pastasalade met gegerilde groenten en huisgemaakte pesto
- Daarbij brood en een huisgemaakte tomatentapenade
Vegan (veganistisch)
- Bruschetta met cherrytomaat en basilicum
- Rode bieten salade met lenteui en italiaanse kruiden
- Verschillende gegrilde groenten met rucola dressing
- Bonensalade van verschillende italiaanse bonen
- Lasagne met huisgemaakte rode saus , spinazie , gegrilde aubergine, vegan mozzarella
- Gemengd fruit en een panna cotta op vegan wijze met framboos en kokosmelk