Stel hier uw buffet samen uit diverse versbereide menu's

Hieronder vindt u verschillende menu’s waar u uit kunt kiezen.



Promozzione

Antipasti

Kaas- en vleesoorten
diverse Italiaane vlees- en kaassoorten zoals:

  • Parmaham
  • Salami Milano
  • Parmigiano
  • Pecorino
  • Diverse olijven
  • Zongedroogde tomaat

Bruschetta
Diverse bruschetta’s op verschillende manieren belegd. Ons bruchettabrood is Biologisch zuurdesembrood van de Salonard en wordt geroosterd met extra vergine olijfolie.

Carpaccio
Carpaccio met truffelmayonnaise, Parmazaane kaas, Rucola en pijnboompitten uit Italië.

Balletjes
Onze bekende vegetarische balletjes gemaakt van courgette met pecorino en parmazaan. Naar het recept van mijn vader, geserveerd met truffelmayonnaise.

Hoofdgerechten

Lasagna Bolognaise
Gemaakt van heerlijk rundergehakt en champignons uit de grotten van Kanne, tomaat en bechamel.

Lasagna salmone
Lasagne met gerookte zalm, courgette en spinazie.

Lasagna met champignons
Champignons uit de grotten van Kanne, geserveerd met truffelsaus en porchetta.

Cannelloni
Met mascapone, zongedroogde tomaten, spinazi, pijnboompitjes uit Italie en honing.

Dit menu wordt geserveerd met brood, salade met gegrilde groeneten en een huisgemaakte rucola dressing.

Nagerecht

U kunt het menu aanvullen met een eventueel nagerecht van €2.50 pp. U kunt kiezen uit huisgemaakte tiramisu met biologische boerderij-eitjes uit Borgharen en Marsalawijn.

of

De huisgemaakte cheesecake met speculaasbodem en frambozentopping.



Classico

Klassiek 3-gangen menu met Antipastio Primi- en Dolcegerechten.

Antipasti

Carpaccio
Carpaccio met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, rucola, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten uit Italië en een huisgemaakte pesto

Vitello tonato
Kalfsvlees met een tonijntruffelsaus, rucola en een huisgemaakte pesto

Burrata
Burrata met verschillende kleuren cherrytomaatjes, huisgemaakte pesto en extra vergine olijfolie

Sardijnse pecorino
Sardijnse schapenkaas

Pane Carasau
Traditioneel Sardijns herdersbrood

Toscaanse Parmaham
Toscaanse Parmaham met meloen

Ingelegde zalmfilet
Verse zalmfilet ingelegd in een saus van witte wijn, sinaasappel en honing

Diverse gegrilde groenten met een huisgemaakte rucoladressing

Primi

Frutti di mare
Visschotel met vongole, mosselen, scampi’s, bleekselderij, cherrytomaatjes, platte peterselie en knoflook

Lasagna fungi
Lasagne met oesterzwam en truffel

Runderstoof
Runderstoof met huisgemaakte tomatensaus, bleekselderij en wortel

De primi worden geserveerd met brood en een salade met cherrytomaatjes en een huisgemaakte dressing op basis van citroen en olijfolie

Dulce

U kunt het menu aanvullen met een buffet van desserts voor € 5,00 p.p.

  • Panna cotta
  • Chocolade ricotta cake
  • Huisgemaakte tiramisu



 
Sardegna

  • Sardijnse worst en kaas met panne carasau
  • Octopussalade met aardappelen en olijven
  • Artisjok
  • Olijven
  • Gegrilde aubergine met olijfolie,citroen en platte peterselie
  • Lamsstoofpotje met sperziebonen , aardappelen, olijven en huisgemaakte tomatensaus
  • Ravioli met champignonroomsaus
  • Tomatensalade met ui en basilicum


Menu Vega

  • Tomaat met buffelmozarella
  • Bruschetta met cherrytomaat
  • Gegrilde groene asperges en gegrilde aubergine
  • Courgetteballen met pecorinokaas en parmezaanse kaas
  • Rode biet carpaccio met geitenkaas, pijnboompitten en honing
  • Hoofdgerecht
  • Canneloni met pijnboompitten, spinazie, zontomaat en honing en of een koude vegetarische pastasalade met gegerilde groenten en huisgemaakte pesto
  • Daarbij brood en een huisgemaakte tomatentapenade

  Vegan (veganistisch)

  • Bruschetta met cherrytomaat en basilicum
  • Rode bieten salade met lenteui en italiaanse kruiden
  • Verschillende gegrilde groenten met rucola dressing
  • Bonensalade van verschillende italiaanse bonen
  • Lasagne met huisgemaakte rode saus , spinazie , gegrilde aubergine, vegan mozzarella
  • Gemengd fruit en een panna cotta op vegan wijze met framboos en kokosmelk

Buffet

Walking dinner


Receptie-arrangement


Koken op locatie


Extra's