Buffet menu's
Onze buffetten beloven voor ieder wat wils ! De verschillende menu’s zijn zorgvuldig samengesteld. Met onze Sardijnse achtergrond maken we het altijd weer net even anders maar volgens ons motto: altijd simpel en lekker.
Bij onze buffetten is de prijs per persoon afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld: de grootte van de groep; of je het zelf ophaalt; welk menu je kiest; en of je iets toe wilt voegen of weg wilt laten.
Binnen een straal van 6 km van Maastricht bezorgen wij gratis. Daarbuiten rekenen we vervoerskosten.
Wij verhuren ook borden en bestek. Dit kost €2.50 p/p extra.
Promozzione menu I
Heerlijk 3-gangen menu met Antipasti, Primi- en eventueel aanvullend Dolcegerechten.
Antipasti
Kaas- en vleesoorten
Diverse Italiaane vlees- en kaassoorten zoals:
- Parmaham
- Salami Milano
- Parmigiano
- Pecorino
- Diverse olijven
- Zongedroogde tomaat
Crostini geserveerd met verschillende dips zoals:
Sardijnse ricotta met
gekarameliseerde cherrytomaat, tomatentaartaar met olijfolie en
balsamico, tomatentapenade met honing, zontomaat en pijnboompitjes
Carpaccio
- Carpaccio van rund met truffelmayonaise, parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten
- Carpaccio van courgette in citroen gegaard, olijfolie, parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten
Primi
Lasagna Bolognaise
Gemaakt van heerlijk rundergehakt en champignons uit de grotten van Kanne, tomaat en bechamel.
Cannelloni
Met mascapone, zongedroogde tomaten, spinazie, pijnboompitjes uit Italie en honing.
Scampi's
Geserveerd in een heerlijk romige tomatensaus met een speciale twist van het huis
Deze hoofdgerechten worden geserveerd met een frisse rucolasalade
afgemaakt met cherrytomaat, balsamico dressing en parmezaanse kaas
schilfers
Dolce
U kunt het menu aanvullen met een nagerecht van €3.50 pp. U kunt kiezen uit huisgemaakte tiramisu met biologische boerderij-eitjes uit Borgharen en Marsalawijn.
of
De huisgemaakte cheesecake met speculaasbodem en frambozentopping.
Promozzione II
Luxe 3-gangen menu met Antipasti, Primi- en eventueel aanvullend Dolcegerechten.
Antipasti
Kaas- en vleesoorten
Diverse Italiaane vlees- en kaassoorten zoals:
- Parmaham
- Salami Milano
- Parmigiano
- Pecorino
- Diverse olijven
- Zongedroogde tomaat
Bruschetta
Diverse
bruschetta’s op verschillende manieren belegd. Ons bruchettabrood is
geroosterd brood met extra vergine olijfolie op verschillende manieren belegd.
Carpaccio
Carpaccio met truffelmayonnaise, Parmazaane kaas, Rucola en pijnboompitten uit Italië.
Balletjes
Onze
bekende vegetarische balletjes gemaakt van courgette met pecorino
en parmazaan. Naar het recept van mijn vader, geserveerd met
truffelmayonnaise.
Primi
Lasagna Bolognaise
Gemaakt van heerlijk rundergehakt en champignons uit de grotten van Kanne, tomaat en bechamel.
Lasagna salmone
Lasagne met gerookte zalm, courgette en spinazie.
Lasagna met champignons
Champignons uit de grotten van Kanne, geserveerd met truffelsaus en porchetta.
Cannelloni
Met mascapone, zongedroogde tomaten, spinazi, pijnboompitjes uit Italie en honing.
Dit menu wordt geserveerd met brood, salade met gegrilde groenten en een huisgemaakte rucola dressing.
Dolce
U kunt het menu aanvullen met een nagerecht van €3.50 pp. U kunt kiezen uit huisgemaakte tiramisu met biologische boerderij-eitjes uit Borgharen en Marsalawijn.
of
De huisgemaakte cheesecake met speculaasbodem en frambozentopping.
Classico
Superdeluxe 3-gangen menu met Antipasti, Primi- en eventueel aanvullend Dolce gerechten.
Antipasti
Carpaccio
Carpaccio met
truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, rucola, zongedroogde tomaatjes,
pijnboompitten uit Italië en een huisgemaakte pesto
Vitello tonato
Kalfsvlees met een tonijntruffelsaus, rucola en een huisgemaakte pesto
Burrata
Burrata met verschillende kleuren cherrytomaatjes, huisgemaakte pesto en extra vergine olijfolie
Sardijnse pecorino
Sardijnse schapenkaas
Pane Carasau
Traditioneel Sardijns herdersbrood
Toscaanse Parmaham
Toscaanse Parmaham met meloen
Ingelegde zalmfilet
Verse zalmfilet ingelegd in een saus van witte wijn, sinaasappel en honing
Diverse gegrilde groenten met een huisgemaakte rucoladressing
Primi
Frutti di mare
Visschotel met vongole, mosselen, scampi’s, bleekselderij, cherrytomaatjes, platte peterselie en knoflook
Lasagna fungi
Lasagne met oesterzwam en truffel
Runderstoof
Runderstoof met huisgemaakte tomatensaus, bleekselderij en wortel
De primi worden geserveerd met brood en een salade met cherrytomaatjes en een huisgemaakte dressing op basis van citroen en olijfolie
Dolce
U kunt het menu aanvullen met een buffet van desserts voor € 8,50 p.p.
- Panna cotta
- Chocolade ricotta cake
- Huisgemaakte tiramisu
Sardegna
- Sardijnse worst met pane carasau
- Fregola pastasalade met gegrilde groenten, dadels en huisgemaakte pesto
- Sardijnse schapenricotta met bottarga, citroen en olijfolie
- Frisse salade van fagiolibonen
- Hartige courgettetaart met sardijnse schapenkaas
- Garnalensalade op sardijnse wijze met catalaanse invloeden
- Een ravioli zoals mijn nonna hem maakte met huisgemaakte tomatensaus en basilicum
- Tiramisu met sardijnse lange vingers
Neem contact op om te bestellen
Prijzen
> 10 pers € 40
> 20 pers € 37,50
> 30 pers € 35
Menu Vega
- Tomaat met buffelmozarella
- Bruschetta met cherrytomaat
- Gegrilde groene asperges en gegrilde aubergine
- Courgetteballen met pecorinokaas en parmezaanse kaas
- Rode biet carpaccio met geitenkaas, pijnboompitten en honing
- Hoofdgerecht
- Canneloni met pijnboompitten, spinazie, zontomaat en honing en of een koude vegetarische pastasalade met gegerilde groenten en huisgemaakte pesto
- Daarbij brood en een huisgemaakte tomatentapenade
Neem contact op om te bestellen
Prijzen
> 10 pers €35> 20 pers € 32,50
> 30 pers € 30
Vegan (veganistisch)
- Bruschetta met cherrytomaat en basilicum
- Rode bieten salade met lenteui en italiaanse kruiden
- Verschillende gegrilde groenten met rucola dressing
- Bonensalade van verschillende italiaanse bonen
- Lasagne met huisgemaakte rode saus , spinazie , gegrilde aubergine, vegan mozzarella
- Gemengd fruit en een panna cotta op vegan wijze met framboos en kokosmelk
Neem contact op om te bestellen