Sit down menu I
Er kan keuze gemaakt worden tussen vegetarisch, vis of vlees en een dessert naar keuze.
Amuse van de chef
Antipasti:
- VEGA Burrata met cherrytomaatjes, rucola en granaatappel
- VIS Carpaccio van zeebaars met citroen en olijfolie extra vergine
- VLEES Vitello tonnato (langzaam gegaard kalfsvlees) met een tonijn kappertjes saus
Primi:
- VEGA ravioli met tomatensaus, basilicum en pecorino
- VIS sardijnse fregola pasta gekleurd met seppia, in een botersausje met vongole, Scampi’s en botarga
- VLEES ravioli met een ragout gemaakt van rundvlees
Secondi:
- VEGA Gegrilde pompoen met een gorgonzolasaus
- VIS Dorade filet met een kappertjes en ansjovis dressing
- VLEES Rib-eye met kruiden olie óf gorgonzola saus
Deze gang wordt geserveerd met gebakken aardappel met rozemarijn en een frisse salade met aceto balsamico en olijfolie extra vergine.
Dolci:
- Huisgemaakte tiramisu met masarpone, biologische eitjes, marsala wijn en Savoiardi
- koekjes
- Panna cotta met seizoensfruit
"Buon Appetito: Geniet Zittend van Italiaanse Smaakexplosies!"
Sit down menu II
Voorgerecht:
- VEGA Carpaccio van kastanjechampignons, citroen en parmezaanse kaas
- VIS Garnalencocktail met huisgemaakte cocktailsaus en cherrytomaatjes
- VLEES carpaccio van rund met truffelmayo, pijnboompitten en parmezaanse kaas
Al onze voorgerechten worden geserveerd met diverse verse broodsoorten
Soep:
- VEGA Wisselende seizoensoep
- VIS Mediterraanse rijk gevulde vissoep
- VLEES Minestrone op traditionele wijze
Tussengerecht:
- VEGA Burrata, tomaat, granaatappel en rucola
- VIS Zalm, venkel, bleekselderij, sinaasappel, witte wijn en honing
- VLEES Gerookte rib-eye, pijnboompitjes en parmezaankoekje
Primi:
- VEGA ravioli met tomatensaus, basilicum en pecorino
- VIS sardijnse fregola pasta gekleurd met seppia, in een botersausje met vongole, Scampi’s en botarga
- VLEES ravioli met een ragout gemaakt van rundvlees
Hoofdgerecht:
- VEGA Geroosterde witlof, zoete aardappel en witte wijnsaus
- VIS Kabeljauw gegaard in boter met ui en garnituur
- VLEES Tagliatta van entrecote(Nederlands natuurvlees), rucola, parmezaanse kaas.
Deze gang wordt geserveerd met gebakken aardappel met rozemarijn en een frisse salade met aceto balsamico en olijfolie extra vergine.
Dessert:
- Cheesecake met framboos, witte chocolade en speculaas
- Tiramisu klassiek recept of met limoncello
- Chocolade dessert, diverse bereidingen van chocolade
Shared dining
Dit zijn onze menu’s. We kunnen altijd nog wat aanpassingen toevoegen naar jullie wens.
Italiaans menu om te delen
Voorgerecht:
- Italiaanse vleeswaren
- Carpaccio van ossenhaas met truffelmayo, parmezaanse kaas en pijnboompitten
- Ricotta met Sardijnse Bottarga (Sardijnse gedroogde viskuit)
- Burrata met gegrilde groenten en gekleurde cherrytomaatjes
- Huisgemaakt focaccia brood met tomaten pijnboompitten tapenade
Primi:
- lasagne met champignon en truffel
Hoofdgerecht:
- Tagliatta van rund met parmezaanse kaas, citroen en rucola
- Scampi’s in Italiaanse saus
- Gebakken bospaddenstoelen met knoflook en witte wijn
- Gebakken aardappeltjes met rozemarijn en zeezout
- Een frisse salade met een huisgemaakt rucola dressing
- Caponata met olijven en kappertjes
Dessert:
- Tiramisu met masarpone, biologische eitjes, marsala wijn en Savoiardi koekjes
- Panna cotta met seizoensfruit
- Chocolade mousse