Koken op locatie
We vinden het leuk om te koken op gewone en ongewone locaties. Geen uitdaging is ons te groot. Elke keuken is geschikt, wij kennen geen beperkingen. Heeft u niet voldoende borden, bestek, koeling of pannen? Aan het einde van het bestelproces kunt u aangeven welke extra zaken u wilt bestellen.
Hieronder vindt u een voorbeeld van een menu dat wij veel verzorgen wanneer wij op locatie koken. Uiteraard kunnen we in overleg een menu samenstellen op basis van uw eigen wensen.
Let op! Hieronder is een voorbeeld van een menu dat we op locatie kunnen verzorgen. Uw uiteindelijke menu stellen we in overleg met u samen.
Antipasti
- Gegrilde wilde gamba s met citroen, knoflook en peterselie
- Burratta met gekleurde cherrytomaat, basilicum en olijfolie extra vergine
- Gegrilde groene asperges met gorgonzolasaus
- Prosciutto san daniele met rucola en geroosterd huisgemaakt brood
Primi
- Fregalo (sardijnse pasta) met vongole
Secondi
- Bavette gegrild met daarbij caponata en een heerlijke frisse salade
Of
- Zeebaarsfilet met ansjovis kappertjescreme
Of
- Courgettte lasagne met ricottacreme en buffelmozarella
Dolci
- Tiramisu /cheesecake/panna cotta/chocomousse